Voor wie is deze blog?

Zoek je informatie over hoe je op een gezonde manier kunt starten met koolhydraatarm eten?

Eet jij koolhydraatarm en vetrijk en ben je altijd op zoek naar nieuwe recepten?

Wil je meer info over een gezonde leefstijl?

Wil je je gezondheid weer in eigen hand nemen?

Zoek je gezonde recepten van pure en onbewerkte ingrediënten?

Eet jij suikervrij en/of glutenvrij?

Koolhydraatarme en vet gezond leefstijl

In al deze gevallen is deze blog voor jou. Deze blog gaat namelijk over een koolhydraatarme en vet gezonde leefstijl.

Voeding als medicijn

Bij deze leefstijl is gezonde voeding de basis. Voeding die ons in veel gevallen weer gezond kan maken. En ons gezond kan houden. Ook op de langere termijn.

Puur en onbewerkt. Koolhydraatarm en vetrijk.

Dat is hoe ik eet en kook sinds september 2015. Het geeft mij energie, houdt m’n geheugen scherp en zorgt ervoor dat ik niet meer overprikkeld raak. Ik voel me sindsdien zóveel beter dat ik niet anders meer wil.

Suikervrij en glutenvrij

Ik eet geen suikers of gluten. Mijn recepten zijn dus suikervrij en glutenvrij.

Ben je zelf glutenintolerant? Blijf dan wel je gezonde verstand gebruiken.

Ik gebruik bijna geen bewerkte producten, maar in de zeldzame gevallen waarbij dat wel het geval is, is het uiteraard belangrijk om zelf de ingrediënten van je product te blijven controleren op gluten. En zie je een ingrediënt wat volgens jou niet glutenvrij is, laat het me dan weten. Dan pas ik het recept aan.

Leefstijl is méér dan voeding alleen

Een gezonde leefstijl wordt niet alleen bepaald door gezonde voeding. Je gezondheid op lange termijn wordt ook bepaald door bijvoorbeeld rust en ontspanning, voldoende kwalitatief goede slaap, beweging, hoe vaak je eet etc. Ook dit soort zaken krijgt aandacht in de blog. De blog is daarom ook bedoeld voor mensen die daar in geïnteresseerd zijn.

Print Friendly, PDF & Email

2 REACTIES

Geef hier je reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.