Alles over ketose en ketonen – een overzicht

Ketose en ketonen. Is het nu gezond, of niet? Wat is het eigenlijk? Wat heeft het te maken met koolhydraatarm en vetrijk eten? Hieronder zie je een overzicht van informatie die je hierover op mijn blog kunt vinden.

Vet en ketonen zijn als… Zeer uitgebreide blog die ik schreef over vetverbranding, vetten en ketonen. Als deze blog te ‘technisch’ voor je is, kijk dan eens naar de pagina’s die hieronder genoemd worden.

Alles over ketose en ketonen – deel 1 Blog met 5 vragen en antwoorden rondom ketose en ketonen. Deze blog geeft o.a. informatie over wat het nou is, hoe je in ketose komt en of het gezond is.

Alles over ketose en ketonen – deel 2 Blog met 5 vragen en antwoorden rondom ketose en ketonen. Deze blog geeft o.a. informatie over hoe je lichaam ketonen maakt, wáár in je lichaam ze gebruikt worden en de relatie tussen ketose, vetverbranding en afvallen.

Alles over ketose en ketonen – deel 3 Blog met 5 vragen en antwoorden rondom ketose en ketonen. Ook in deze blog informatie over de relatie tussen ketose en afvallen. Daarnaast o.a. informatie over het verschil tussen een koolhydraatarme en vetrijke versus een ketogene leefstijl, aandoeningen waarop ketose een heilzame werking kan hebben en of het gezond is om altijd in ketose te zijn.

Alles over ketose en ketonen – deel 4 Blog met 5 vragen en antwoorden rondom ketose en ketonen. Deze blog gaat vooral in op hoe je nu kunt weten dat je in ketose bent. Én aan wat je kunt doen tegen een ketose-adem.

Print Friendly, PDF & Email