Yes! Eindelijk is het zover. Afgelopen woensdag is de blog ‘nieuwe stijl’ live gegaan. Met dank aan David.

[Deze blog heb ik opnieuw gemaakt, nadat deze verloren is gegaan door een technisch probleem. Mogelijk zie je ‘m als nieuwe blog verschijnen in je email. Mijn excuses daarvoor.]

Van dromen naar dóen

Ik had al langere tijd de droom om de blog te veranderen. Zodat informatie en recepten beter terug te vinden zouden zijn. Er ging een hele tijd overheen voor het zover was. Ik wist dat het veel werk zou zijn. En hoe moest ik het aanpakken? Want je moet het dan wel in één keer goed doen.

Ideaalplaatje

Ik ging nadenken over hoe ik de ideale blog zag. Een blog waar mensen díe informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Misschien zelfs zonder dat te weten. Om meteen goed te starten met deze vet gezonde leefstijl bijvoorbeeld. Of om het recept terug te vinden wat ze vorig jaar eens langs zagen komen.

Knoop doorhakken

Daarna heb ik heel veel templates bekeken. Elk template geeft een andere layout. Biedt andere mogelijkheden. Maar heeft ook z’n eigen beperkingen. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik koos er één die én goed voelde en waarmee ik dacht in de buurt te kunnen komen van m’n ideale plaatje. Zo’n template geeft een bepaalde houvast. Maar daarbinnen moet je het wél nog zelf doen.

Bloed, zweet en tranen

Nee hoor. Ik ben er met veel liefde en plezier aan bezig geweest. Ik ben blij dat ik eraan begonnen ben. Maar het was wél veel werk en af en toe overweldigend. Alle blogs moesten de goede categorie en labels krijgen. En een foto om te gebruiken in de overzichten en galerijen.

Naast de nieuwe stijl heb ik ook veel oude blogs aangepast. Kopjes toegevoegd aan stukjes tekst. Foto’s erbij gezocht. Recepten losgeknipt van informatie. Dat soort dingen. Daar ben ik nog niet mee klaar, maar de rest doe ik op de achtergrond. Vanaf de vernieuwde blog.

Met gepaste trots

Grafisch ontwerper, fotograaf, receptenbedenker, technisch expert, schrijver, redacteur. Ik was het allemaal, de afgelopen maanden. Ik heb er weer veel van geleerd. Ik ben ook trots op het resultaat. Het komt heel dicht in de buurt van wat ik voor ogen had.

Laat van je horen

Mijn hoop is dat jij er als lezer ook blij mee bent. Dat het bezoeken van mijn website een (nog 🙂 ) prettigere ervaring is. Dat je de informatie kunt vinden die je zoekt. Dat je ook dingen leert waar je niet specifiek naar op zoek was. En makkelijker de recepten vindt die bij jou passen.

Of dat ook zo is, weet alleen jij. Wat vind jij van de nieuwe stijl en inhoud? Mis je nog iets? Ik ben heel blij als je een reactie geeft onderaan deze blog. Of willekeurig welke andere blog…

Alvast bedankt!

Print Friendly, PDF & Email

13 REACTIES

 1. Gefeliciteerd!
  Ik ben er blij mee.Dus dank voor de gedane moeite. En ik raak regelmatig gemotiveerd om de recepten te gebruiken. Nog fijner vind ik de uitleg om gezond te blijven eten.

 2. Wat geweldig en wat fijn om te lezen en je er rijker en wijzer Door te voelen. Dank je voor delen van je kennis en liefde met ons. Xoxo

 3. Ha Cora, geweldig wat je op ‘touw’ hebt gezet! Het ziet er super uit! En ik vind het mooi dat je zoveel mensen deelgenoot maakt van je heerlijke en gezonde recepten en de uitleg over deze leefstijl. Sjapoo!
  Lieve groetjes, Ineke

  • Hoi Ineke, dank je wel. Fijn dat je het er zo goed uit vindt zien. Erg fijn om te lezen!! Lieve groetjes terug, Cora

 4. Dag Cora,
  Wat ziet het er prachtig uit en wat heb je veel werk verzet! Dank voor de goede leefstijltips en fijne recepten.
  Mede door jou ben ik 12 kilo kwijt en is mijn glucose van 6.9 naar 5.2 gegaan én eten we alle dagen lekker, zonder hongergevoel. Dank je wel!
  Groet, Lammy Spijker-Slöetjes

 5. Stoer en moedig dat je dit proces doorlopen hebt en zo nog helderder je kennis en ervaring kunt en wilt delen met ons! Namaste ??

Geef hier je reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.