Vandaag maakte ik deze ei-kaassalade met sardines in pittige tomatensaus. Eenvoudig en snel te maken, heel smaakvol en romig door de mayonaise en de pittige tomatensaus met olijfolie. Vol gezonde omega-3 vetten!
Ei-kaas salade met sardines in pittige tomatensaus
Ingrediënten
— voor 1 persoon —
2-3 eieren
dikke plak geitenkaas, of andere kaas naar keuze
1/2 blikje sardines in pittige tomatensaus (Fish Tales Sardines zonder vel-graat tomaat msc)
2-3 el zelfgemaakte mayonaise
kiemgroenten, zoals alfaalfa, brocollikiemen, etc.
Stappen
- Kook de eieren en laat ze in koud water afkoelen.
- Pel de afgekoelde eieren en snijd ze in stukjes.
- Snijd de kaas in blokjes.
- Meng de sardines in tomatensaus met de kaas, mayonaise en de stukjes ei.
- Garneer met een flinke toef kiemgroenten.