Vandaag maakte ik deze ei-kaassalade met sardines in pittige tomatensaus. Eenvoudig en snel te maken, heel smaakvol en romig door de mayonaise en de pittige tomatensaus met olijfolie. Vol gezonde omega-3 vetten!

Ei-kaas salade met sardines in pittige tomatensaus

Recipe by Cora Hoskens Keto en zo

Ingrediënten

  • — voor 1 persoon —

  • 2-3 eieren

  • dikke plak geitenkaas, of andere kaas naar keuze

  • 1/2 blikje sardines in pittige tomatensaus (Fish Ta­les Sar­di­nes zon­der vel-graat to­maat msc)

  • 2-3 el zelfgemaakte mayonaise

  • kiemgroenten, zoals alfaalfa, brocollikiemen, etc.

Stappen

  • Kook de eieren en laat ze in koud water afkoelen.
  • Pel de afgekoelde eieren en snijd ze in stukjes.
  • Snijd de kaas in blokjes.
  • Meng de sardines in tomatensaus met de kaas, mayonaise en de stukjes ei.
  • Garneer met een flinke toef kiemgroenten.

Geef hier je reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.