Deze geroosterde oopsiebroodjes met knoflook, pesto en kaas aten wij bij deze uien-prei soep met pesto. Een koolhydraatarme en heel gezond alternatief voor het traditionele stokbroodje kaas in de uiensoep.
Knoflook-pesto-Kaas oopsiebroodje
- 2 oopsiebroodjes met pit(ten)
- 1 el pesto
- roomboter
- knoflook, schoongemaakt en fijngehakt of geperst
- 2 plakjes kaas
Knoflook-pesto-kaas oopsiebroodje
- Besmeer 1 oopsiebroodje met pesto en 1 met roomboter.
- Strooi wat fijngehakte knoflook over de roomboter.
- Beleg één helft met kaas en leg de broodjes op elkaar.
- Leg 5-10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden Celcius.
Tip: je kunt de oopsiebroodjes ook in een tosti-ijzer bakken of in een koekenpan met wat gesmolten kokosvet. Draai ze dan halverwege een keer om.
De smaak te pakken?
Heb je de smaak te pakken en wil je wel eens vaker zo’n lekkere gegrilde tosti eten? Kijk dan voor veel meer variaties op ‘De 30 dagen koolhydraatarme tosti challenge‘.