Het zit niet altijd mee. Helaas zijn er vandaag opnieuw technische problemen op de blog. Gerelateerd aan het ‘live’ gaan van de blog ‘nieuwe stijl’ afgelopen woensdag.

Teveel weggegooid

Oude blog, nieuwe blog, kopie van de oude blog, kopie van de nieuwe blog…. We hebben er alles aan gedaan om de overgang goed te laten verlopen en te voorkomen dat we informatie kwijt zouden raken. Waardoor al het werk van de afgelopen maand voor niets zou zijn geweest. Mijn grote angst.

En toch ging het mis. Vandaag. Bij het opruimen van de kopie van de oude blog. De databases waarin alle informatie opgeslagen ligt, waren op één of andere manier verweven. Waardoor ook de nieuwe blog werd weggegooid.

Gedeeltelijk herstel

M’n man en broer hebben geprobeerd de schade te herstellen. Dat is tot dusverre niet helemaal gelukt.

Gelukkig was er de kopie van afgelopen dinsdag. Van vóór de nieuwe blog ‘live’ ging. Die kopie is nu in de lucht, dus het grootste deel van de site is er weer. Maar de blogs van de afgelopen dagen zijn we kwijt. Waardoor sommige linkjes vanaf Facebook nu niet werken. Of vanuit de email die je ontvangt als je je hebt ingeschreven voor de blog. Onze excuses daarvoor.

Even geduld

We wachten nog af of de provider van de website een meer recente backup heeft. Tot die tijd kan ik de verloren blogs nog niet opnieuw schrijven. Of aan nieuwe blogs werken.

Maar zodra we weten waar we staan, ga ik er weer tegenaan. Hopelijk tot dan!

Print Friendly, PDF & Email

Geef hier je reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.